Sunwindklubben

admin | 25 april, 2015 | COMMENTS:No Comments »

hoga_kusten

Latest news November 2019

Sunwindklubben har funnits ganska länge på nätet och i olika former. Senaste året har vart lite rörigt med massa spam och att forumet blev raderat av någon hacker. Nu skall allt funka igen och avsikten är att driva Sunwindklubben vidare i nuvarande form.

Vad vi har nu är

  • En webbsida med Sunwindbåt fakta och information
  • Ett forum för Sunwindbåtar

För att unvika GDPR så finns det ingen medlemslista utan klubben är öppen för alla. För vårt forum så måste man registrera sig för att kunna skriva.

JOm du har material till hemsidan både fakta osv om våra båtar men också artiklar om tex reparationer och underhåll av våra båtar så kan du maila mig admin@sunwindklubben.se

Category: Okategoriserade

Sunwindklubben

admin | 8 mars, 2015 | COMMENTS:No Comments »

Hemsidan och forumet lever vidare. Allt är nu uppdaterat till senaste version och spamfilter installerade. De senaste året har inflödet av spam ökat kraftigt och det har varit omöjligt att hålla koll på alla mail. Jag hoppas nu att det skall funka bättre.

För er som skapat konto på forumet så maila admin@sunwindklubben.se med username eller mail så aktiverar jag dessa.

Skall försöka få in medlemslistan igen men den börjar nog bli ganska innaktuell.

dscn3299

 

Category: Okategoriserade

Ny hemsida pågång

Sunwindklubbens hemsida  blev hackad för några månader sedan.  Då den låg på en gammal version av Joomla så beslutade jag att byta patform till WordPress som är betydligt lättare att administrera.

Sidan kommer succesivt att komma tillbaka men det tar lite tid.

2012-07-18 19.46.03

Category: Okategoriserade